vignet01.jpg

Dansk Opto Teknik A/S

 

 

Dansk Opto Teknik A/S stoppede al produktion og handel pr. 31/12-2016.

I 2016 havde vi 30 års jubilæum, og det forekom mig at være en passende anledning til at stoppe. Til min overraskelse er jeg blevet en halvgammel knark, langt ud over den gængse pensionsalder, forstå det nu, hvem der kan!

Men inden jeg forvandler mig til en ”Grumpy Old Man”, er det på tide, at jeg besinder mig på min alder, reber sejlene og siger pænt tak og farvel til alle, der fulgte og bar.

Derfor er det nu uigenkaldeligt slut med fotoceller og elektronik fra adressen på Christian X’s Alle 9 i Lyngby. Domicilet er solgt og firmaet under afvikling.

”Man skal have sit eget”, sagde Agnes fra Matador, og jeg er enig. Jeg har ikke fortrudt et sekund af de 30 år. Det har mestendels været spændende, interessant og sjovt, ikke mindst takket være mange gode kunder og leverandører. Selvfølgelig har der været problemer og udfordringer. Ellers havde det også været for kedeligt. Og kedeligt har det ikke været, for der var aldrig timer nok i døgnet til alt det, jeg gerne ville nå.

Stopper det så helt?

Ja - og dog.

Jeg har desværre ikke fundet en arvtager. Men fortvivl ikke! Lysgitrene er gået videre til firmaet "Safeline" og fotocellerne er der også en løsning på.

Speed Tech A/S, som udvikler og producerer avancerede portstyringer og automatik, viderefører dele af programmet. Kontaktadressen er:

Speed Tech A/S

Nybrovej 97, DK-2820 Gentofte, Tlf.: +45 45 87 85 45

www.speed-tech.dk   Mail: info-at-speed-tech.dk

Man vil stadig kunne få sendere og modtagere. Og man vil stadig kunne få fotocelleforstærkere. En del produkter måtte desværre udgå. De havde overskredet sidste salgsdato, men det havde jeg overset. Heldigvis findes der andre leverandører med alle mulige erstatninger, ingen nævnt – ingen glemt.

Så det skal nok gå alt sammen. Livet går videre og ingen af os er helt så uundværlige, som vi går og bilder os ind. Det gælder også firmaer.

Endnu engang – en stor tak til alle, kunder som leverandører.

Med venlig hilsen

doticon